Bij Portakabin begrijpen wij wat u nodig heeft om uitstekende zorg te kunnen bieden – wij hebben voor elke toepassing een passende oplossing.

Alle modulaire oplossingen die wij leveren voor toepassingen in de zorg, zoals spreekkamers, volledig uitgeruste laboratoriumruimtes of complete ziekenhuisgebouwen, voldoen aan alle bouwvoorschriften voor de gezondheidszorg. Met onze gebruiksklare modulaire gebouwen en allesomvattende service voldoen wij aan de eisen en behoeftes van de moderne gezondheidszorg.

Wij leveren oplossingen voor onder andere de volgende ondersteunende functies in zorggebouwen:

  1. Flexibiliteit

    Om in te kunnen spelen op de continu veranderende behoeftes van patiënten, moet u over een locatie met een flexibel ontwerp beschikken. Daarnaast is het belangrijk dat u de faciliteiten zo snel mogelijk en zonder verstoring van uw zorgverlening in gebruik kunt nemen.

  2. Waarom Portakabin?

    Waarom kiest u voor Portakabin?

    Met onze flexibele modulaire zorggebouwen beschikt u over de gewenste flexibiliteit. U kunt inspelen op de continu veranderende behoeftes met gebouwen die voldoen aan de geldende gezondheidszorgnormen. Daarnaast betekent een samenwerking met Portakabin:

    • Minimale verstoring van de bedrijfsactiviteiten
    • Gegarandeerde bouwkwaliteit
    • Toekomstige flexibiliteit
    • Voldoen aan alle wet- en regelgeving
    • Financiële stabiliteit

De contacten met Portakabin verliepen direct heel prettig. Ze dachten met ons mee en keken samen met ons wat de opties waren. Wij onderscheiden ons als huisartsenpraktijk door de laagdrempelige en persoonlijke wijze waarop wij met onze patiënten omgaan. Dat moest het gebouw ook uitstralen.

Mevrouw Renate Boerop, mede-eigenaar / manager Huisartsenpraktijken De Waterlelie en Nobelhorst
Referenties
Volledig vrijblijvend en gratis
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen