De veranderende rol van de apotheek

Apotheken zijn niet langer de ‘winkels’ waar mensen hun medicatie ophalen. Apotheken vervullen steeds vaker andere rollen binnen het zorgproces, bijvoorbeeld als behandelaar van kleine aandoeningen en gezondheidsadviseur. Met de flexibele gebouwoplossingen van Portakabin beschikt u over alle benodigde voorzieningen om deze nieuwe rol op u te nemen.

Alle benodigde voorzieningen

Portakabin beschikt over uitgebreide kennis en ervaring met het ontwerpen en leveren van zorggebouwen. Wij kunnen onze gebouwen bovendien volledig aan uw behoeftes aanpassen. Zo kan uw gebouw worden voorzien van een winkelgedeelte, uitgiftebalie, spreek- en behandelkamers, kantoren en opslagruimtes.

Levering met minimale verstoring

Ongeacht of u uw apotheek wilt uitbreiden of een volledig nieuw gebouw wilt bouwen, wanneer u kiest voor de oplossingen van Portakabin garanderen wij dat uw dagelijkse werkzaamheden tijdens de installatie zo min mogelijk worden verstoord. Wij produceren onze gebouwen namelijk in onze fabrieken terwijl op de locatie de benodigde graafwerkzaamheden worden uitgevoerd. In de fabriek worden bovendien alle optionele voorzieningen gemonteerd, zodat de installatie op locatie snel verloopt en u het gebouw snel in gebruik kunt nemen. 

We krijgen eigenlijk alleen maar positieve reacties. Voor de rolstoelgebruikers is er een speciale ingang gerealiseerd. In het bestaande pand is de opslag van medicijnen en worden de recepten klaargemaakt. Ook de klimaatbeheersing werkt goed. Alles werd op de afgesproken tijd geleverd, dat maken wij bij bouwprojecten wel eens anders mee!

Dhr. Waterval, apotheker Apotheek Heerlerheide-Ganzeweide

Referenties

U hoeft ons niet zomaar op ons woord te geloven. Bekijk hier wat onze klanten zeggen over onze apotheken.

Referenties

De voordelen van apotheken van Portakabin:

  • Hygiënisch interieur inclusief met vinyl afgewerkte vloer en plinten
  • Modulaire gebouwen die geschikt zijn voor specialistische apparatuur
  • Kunnen als zelfstandig gebouw worden geleverd of worden verbonden met een bestaand gebouw
  • Gebouw wordt met reeds gemonteerde scheidingswanden, elektriciteitsaansluitingen, riolering, sanitaire voorzieningen en afwerking geïnstalleerd
Volledig vrijblijvend en gratis
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen