Wanneer u een hygiënische en veilige laboratoriumruimte nodig heeft, kunt u vertrouwen op de verplaatsbare en modulaire gebouwen van Portakabin.

Laboratoriumruimtes voor alle toepassingen

De ultramoderne en zorgvuldig ontworpen gebouwen van Portakabin vormen de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar een geschikte laboratoriumruimte. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt voor het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek, medische analyses, het ontwikkelen van nieuwe technologieën en producten of educatieve toepassingen. U kunt een tijdelijk laboratorium realiseren volledig naar uw wens.

Ruime gebouwen op maat

Met onze modulaire gebouwen kunt u eenvoudig grote ruimtes zonder kolommen creëren. De gebouwen kunnen volledig naar uw wensen worden ingedeeld en uitgerust met alle benodigde gespecialiseerde apparatuur, steriele werkoppervlakken en veilige opslagfaciliteiten. Ookal huurt u een tijdelijk laboratorium de kwaliteitsnormen van het laboratorium zijn net zo hoog als bij een permanent gebouw.

Veilige, hygiënische en gebruiksklare laboratoria

Alle laboratoriumruimtes van Portakabin worden geleverd met de benodigde sanitaire voorzieningen, ICT-infrastructuur, stopcontacten en gasaansluitingen. Onze robuuste gebouwen bieden het voordeel dat alle oppervlakken eenvoudig kunnen worden gereinigd, zodat u aan de strengste hygiënerichtlijnen kunt voldoen.

Daarnaast kunnen wij samen met onze partners complete laboratoria leveren, inclusief labinrichting, luchtbehandelingssystemen en andere voorzieningen. Samen met onze partners realiseren wij uw project zorgeloos.

Meer dan alleen een laboratoriumruimte

Om een maximale productiviteit van uw medewerkers te garanderen, kunnen wij uw laboratorium uitrusten met onder andere kantoor- en vergaderruimtes, opslagruimtes, cateringfaciliteiten, kleedkamers en toiletten. Buiten volledige laboratoria kunnen wij ook analyse(werk)plekken inrichten in uw kantoorruimte.

Een tijdelijk gebouw inrichten als laboratorium stelt extra hoge kwaliteitseisen aan een gebouw – onder meer qua hygiënische eigenschappen en isolatiewaarden. Het gebouw van Portakabin bleek hiervoor uitermate geschikt te zijn!

Arnold Kemperman, Projectmanager CRV

Referenties

U hoeft ons niet zomaar op ons woord te geloven. Bekijk hier wat onze klanten zeggen over onze laboratoria.

Referenties

De voordelen van tijdelijke laboratoriumruimtes van Portakabin:

  • Eén leverancier voor een volledig uitgeruste laboratoriumruimte
  • Kunnen worden voorzien van zowel natte als droge ruimtes
  • Alle gebouwen zijn voorzien van slijtvaste werkbanken en werkoppervlakken, robuuste spoelbakken met epoxyhars afwerking en alle benodigde alarm- en beveiligingssystemen
  • Comfortabele en veelzijdige inrichting met klimaatbeheersing en luchtzuiveringsinstallaties
  • Kunnen als zelfstandig gebouw worden geleverd of worden verbonden met een bestaand gebouw
  • Tijdelijk laboratorium dat kan worden verplaasts met uw projecten
NL Labs broc TRANSPARENT

Onze laboratoria gebouwen laten niks aan het toeval over

Made for Science Brochure

Precisie, kwaliteit en veiligheid; modulaire gebouwen gemaakt voor en door de wetenschap.

Volledig vrijblijvend en gratis
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen