0800 3456 000

Gemaakt
om te

Leren

British School of Brussels

FLEXIBELE GEBOUWEN DIE DE LEERERVARING MAXIMALISEREN

Extra klaslokalen en onderwijsgebouwen realiseren kan een complexe zaak zijn – zeker aangezien de kwaliteit van uw accommodatie een grote impact heeft op het leervermogen van uw leerlingen. Het hoéft echter niet moeilijk te zijn. In onze gratis gids ‘Flexibele oplossingen voor onderwijshuisvesting’ staan maar liefst 24 tips over hoe u een dergelijk project succesvol aanpakt.

Om deze gids te downloaden hoeft u slechts het formulier hiernaast in te vullen.

Gratis

white paper

Naam*
Onderneming*
Telefoon*
Email adres*
Postcode*
 
Alle velden zijn verplicht

ONTDEK ONZE KLASLOKALEN ZONDER OP TE STAAN VAN UW BUREAU

Bij het Corlaer College, een van de meest moderne scholen in Nederland, ontmoeten de wetenschap van bouwen en de uitdagingen in het hedendaagse onderwijs elkaar. Dit is een goed voorbeeld van de kracht van Portakabin; een moderne maar flexibele onderwijsomgeving realiseren waarin leerlingen met plezier les krijgen. Of het nu gaat om één enkel gebouw om een verbouwing van een klaslokaal op te lossen, of om complete schoolgebouwen die u flexibiliteit bieden als u flink groeit in uw leerlingenaantal.

Omdat het gebouw van Corlaer College uit drie losse onderdelen bestaat, hebben zij ook nog eens de mogelijkheid om eenvoudig ruimten te verplaatsen, of eerder op te laten halen – wel zo efficiënt. Portakabin denkt hierin natuurlijk met u mee.

Corlaer College